Servis

Naš servisni centar licenciran je prema svim zahtjevima VW grupacije.


Na preko 4.000 kvadratnih metara raspoloživog prostora postavljeno je 30 radnih mjesta, na kojima se u jednom trenutku mogu obavljati svi poslovi iz domena dijagnostike, auto mehanike i elektrike, limarski i lakirerski radovi, te redovni i vanredni servisi za sve tipove vozila. Naši stručni timovi u stanju su da obave i najsloženije servisne radnje, kako bi vaše vozilo bilo u punoj formi. Preporučujemo naše brze, redovne i sezonske servise, jer želimo da i vi, vodeći računa o ispravnosti vašeg automobila, gajite odgovornost prema sebi i svojim saputnicima.

Sva naša oprema i stručno osoblje sertifikovani su kroz VolksWagen procedure i odgovaraju najvišim standardima VW grupacije.

Bez obzira na razlog kvara automobila, na poziv klijenta naše stručno osoblje uputiće se odmah na lice mjesta. Ukoliko je moguće, odmah ćemo osposobiti vozilo za nastavak putovanja, a ukoliko nije, prevešćemo automobil do našeg servisa, obaviti svu potrebnu dijagnostiku i otkloniti svaku vrstu kvara. Putnicima ćemo pružiti svu potrebnu pomoć, obezbijediti im nastavak putovanja zamjenskim automobilom, javnim prevozom ili organizovati smještaj u hotelima do popravka automobila.

Naše službe su na raspolaganju našim klijentima 24 časa dnevno, 7 dana u nedjelji, svih 365 dana u godini!

 

Trebate još više informacija?
Želite da poručite vaše vozilo?