O nama

Autocentar Max najveći je prodajno-servisni centar za automobile u regionu.


Već punih 20 godina u Autocentru Max svim našim kupcima, klijenitma i poslovnim saradnicima nudimo vrhunske usluge iz oblasti auto industrije. Posjedujemo najsavremeniji namjenski poslovni objekat u Bosni i Hercegovini, opremljen po najstrožijim svjetskim standardima. Na preko 4.000 kvadratnih metara raspoloživog prostora postavljeno je 30 radnih mjesta, na kojima se u jednom trenutku mogu obavljati svi poslovi iz domena dijagnostike, auto mehanike i elektrike, limarski i lakirerski radovi, te redovni i vanredni servisi za sve tipove vozila.

Sva naša oprema i stručno osoblje sertifikovani su kroz VolksWagen procedure i odgovaraju najvišim standardima VW grupacije. U stručnost naših zaposlenih i kvalitet usluga uvjerilo se više hiljada zadovoljnih klijenata.

Naše zalihe auto dijelova, stakala i auto guma garancija su sigurnosti i brzine u obavljanju svakodnevnih zadataka. Posjedujemo i auto praonicu, sisteme za podešavanje trapa, uređaje za poliranje stakala i farova... Posebno smo ponosni na najsavremenije komore za lakiranje vozila, po čemu smo nadaleko poznati i što daje poseban pečat kvalitetu naših usluga. Nastojimo da na jednom mjestu obezbijedimo sve što je potrebno širokom krugu naših klijenata. Pored salona za prodaju novih i polovnih vozila, stanice za tehnički pregled i osiguranje, restorana i cafe bara, posjedujemo i vlastitu šlep službu.

Centar se nalazi na ulazu u Prijedor iz pravca Banjaluke, u industrijskoj zoni pored samog puta Banjaluka – Prijedor. Očekujemo da nas posjetite i uvjerite se u kvalitet naših usluga. Dobro došli!

 

Trebate još više informacija?
Želite da poručite vaše vozilo?