Poslovna ponuda

Imamo za vas odlične poslovne ponude za kvalitetnu saradnju.


Ako želite da razvijate vlastiti posao u oblastima ugostiteljstva, osiguranja i tehničkog pregleda motornih vozila, omogućavamo vam odlične uslove za to. U našem prodajno-servisnom centru rade express restoran i cafe bar, moderno opremljeni i potpuno funkcionalni.

Takođe, u našem objektu se nalati i potpuno opremljen servis za tehnički pregled vozila, sa svom neophodnom opremom za ovaj posao. U sklopu tehničkog pregleda moguće je organizovati i službu za obavezno, dopunsko, kasko i druge oblike osiguranja od auto odgovornosti.

Ako ste zainteresovani za saradnju i partnerstvo, javite nam se. Zajedno ćemo doći do najboljeg rješenja i na obostrano zadovoljstvo.

Cafe bar i express restoran nalaze se u poslovnom objektu Autocentra Max u Prijedoru, uz sami magistralni put Banja Luka – Prijedor. Svakodnevno tim putem prolaze desetine hiljada ljudi, koji su potencijalni korisnici vaših usluga. Express restoran i cafe bar odlično su mjesto za okrepljenje i odmor.

Restoran sa vlastitom potpuno opremljenom kuhinjom, kapaciteta preko 500 obroka dnevno i sa 60 mjesta za sjedenje, ozbiljan je ugostiteljski resurs. Bilo da planirate da radite catering ili serviranje obroka na licu mjesta, imaćete sve potrebne uslove za to. Moderno opremljen cafe bar odlično je mjesto za druženje, opuštanje i razgovor uz kafu ili neko drugo piće. Ako želite da na ovom mjestu organizujete zabavu, neki poslovni događaj ili prezentaciju, imaćete sve uslove za to.

 

Trebate još više informacija?
Želite da poručite vaše vozilo?